Η Εταιρία

Auto Glass Bus Kavala

Η Auto Glass Bus Kavala είναι μία εταιρία με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο των κρυστάλλων λεωφορείων καθώς και στην διαμόρφωση εσωτερικής και εξωτερικής εμφάνισης mini bus και VIP bus.

Με την πολυετή παρουσία μας στο χώρο των λεωφορείων,  η εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα κρυστάλλων αλλά και διαμόρφωσης χώρων μας συγκαταλέγει  πλέον μεταξύ των καλύτερων πανελλαδικά!

Η Auto Glass Buss Kavala χρησιμοποιώντας τις νέες πιο σύγχρονες μεθόδους εξελίσσεται συνεχώς, επενδύει σε υλικοτεχνικές υποδομές τεχνολογίες και εξειδικευμένο στελεχειακό δυναμικό με στόχο την συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων της προς όφελος των πελατών αλλά και των συνεργατών της.

Με πλήρη εξειδίκευση, τεχνογνωσία και πρωτοποριακές ιδέες, ένα μέλος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας προσφέρει τη λύση ακόμα και στα πιο δύσκολα :

  •  Αφαλάτωση (καθάρισμα) πλαϊνών κρυστάλλων λεωφορείων
  •  Τοποθέτηση παρμπρίζ
  •  Τοποθέτηση μεμβρανών (φιμέ)
  •  Mια ειδική τεχνοτροπία μετατροπής από λάστιχο σε λαμάκια στα λεωφορεία Bova Futura

Με διαρκής και ακατάπαυστη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό της επιχείρησής σας σε όλους τους τομείς καθώς και η στενή επιχειρηματική σχέση με όλους τους συνεργάτες μας, μας έχει αναδείξει ως μία από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Γιατι να επιλεξετε την Auto Glass Bus Kavala

Το εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται δίπλα σας ανά πάσα στιγμή για να σας προσφέρει λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα!

Εάν αναζητάτε την καλύτερη πρόταση για οποιαδήποτε τροποποίηση ή μετατροπή, επενδύοντας όσο το δυνατόν λιγότερο χρήμα σε στοχευμένη ανανέωση του λεωφορείο ή mini bus της επιχείρησής σας, απαιτώντας το μέγιστο αποτέλεσμα για την επιχειρηματική σας ανάγκη, είμαστε οι άνθρωποί σας!

Η πολυετή εμπειρία, εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου και η συνεχής ενημέρωση σε νέες τεχνικές, υπηρεσίες και προϊόντα μαζί με το πάθος μας για εργατικότητα είναι εκείνο το "μείγμα" που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι και πρόθυμοι να μοιραστούμε μαζί σας την τεχνογνωσία μας με την πρώτη ευκαιρία συνεργασίας που θα μας δοθεί!

Με εξαιρετικά επίπεδα οργάνωσης, μεθοδικότητας και επαγγελματισμού, ακολουθούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες πίεσης , αντιμετωπίζοντας με θετικό τρόπο τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Σκοπός μας είναι η έγκαιρη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της κάθε εργασίας με πλήρη ικανοποίηση του κάθε πελάτη - συνεργάτη μας ξεχωριστά!

Καθίσματα

Εσωτερικός Εξοπλισμός

Εξωτερικός Εξοπλισμός

TOP